Targi Złoto Srebro Czas Warszawa 2011
Targi Złoto Srebro Czas Warszawa 2011
(08-17-2011, 08:27 PM)kageki Nic nie mówiłem, że jestem przeciwko tym egzaminom i weryfikowaniu umiejętności, tylko dziwnym obowiązkom chodzenia do szkoły aby moc przystąpić do takiego egzaminu.

(08-17-2011, 08:27 PM)kageki Mógłbym prosić o podobne informacje? Nie dla mnie, a dla mojego ojca. Też ma swoja firmę i wykonuje zawód już wiele lat (nie złotnictwo ani nic podobnego do tego) i może on tez by mógł z takiej możliwości skorzystać?
(08-17-2011, 08:27 PM)kageki myślę że trochę niesprawiedliwe jest to że pewne rzeczy są dostępne tylko dla posiadaczy papierka, a nie ze względu na umiejętności, bo chyba to jest najważniejsze prawda?
Nie pamiętam już dokładnie jak to było ale jak się skończyło szkole plastyczna to się ma nawet jakieś ulgi podatkowe?

(08-17-2011, 08:27 PM)kageki Nic nie mówiłem, że jestem przeciwko tym egzaminom i weryfikowaniu umiejętności, tylko dziwnym obowiązkom chodzenia do szkoły aby moc przystąpić do takiego egzaminu.

(08-17-2011, 08:27 PM)kageki Mógłbym prosić o podobne informacje? Nie dla mnie, a dla mojego ojca. Też ma swoja firmę i wykonuje zawód już wiele lat (nie złotnictwo ani nic podobnego do tego) i może on tez by mógł z takiej możliwości skorzystać?
(08-17-2011, 08:27 PM)kageki myślę że trochę niesprawiedliwe jest to że pewne rzeczy są dostępne tylko dla posiadaczy papierka, a nie ze względu na umiejętności, bo chyba to jest najważniejsze prawda?
Nie pamiętam już dokładnie jak to było ale jak się skończyło szkole plastyczna to się ma nawet jakieś ulgi podatkowe?

Tak czy inaczej, dla tych bez "papierka" pozostaje konkurs "Ogólnopolski Konkurs Biżuterii Artystycznej PREZENTACJE 2011" organizowany przez STFZ uczestniczyć mogą wszyscy - więcej tutaj: http://stfz.art.pl/prezentacje-2011-zapraszamy
tylko trzeba zapłacić wpisowe - w tegorocznej edycji kosztowało to 50zł.
"Prezentacje 2011" ju rozstrzygnietye - kto wygrał? dowiemy się nie bawem na targach Złoto Srebro Czas 2011.
Ale po wstępnych wynikach - tu:
http://www.zlotosrebroczas.com/news.php?akt=145
mamy (prawie) samem znane nazwiska 

to chyba dość zachęcająca perspektywa...można należec do rady ect.
Ciekawa dyskuja sie zawiązała a ja nieobecny..od czego tu zacząc nie zgodze sie ze dyplom mistrza zdobi tylko ściane....jako mistrz możesz uczyć młodych oczywiscie jako niemistrz mozesz tez zatrudniac i uczyc tylko ze jako w/w mistrz jesli wyszkolisz takiego delikwenta i on on zda egamin to taki mistrz czerpie z tego dość pokaźna sumke
to chyba dość zachęcająca perspektywa...można należec do rady ect.
A tak startuje do tego konkursu 20 dni to nie dużo pozatym ze mam inne zlecenia i prace ale pare nocy nie prześpie a zrobie gada
znasz ludzi, co ułatwia przyspieszenie nie ktorych spraw po prostu...
wstępnie może zrobimy liste osób kto sie wybiera ?? hmm ?? jaki dzień ect
zawrót głowy !!! na amberifie faktycznie więcej się działo ale ja w tym roku, na tych targach (złoto srebro czas) wystawiałam się w Galerii Debiutantów. Miłe zaskoczenie i zainteresowanie ze strony starszych kolegów bardzo mi się podobało. Dużo nie potrzebnych nerwów przed targami ale to przecież debiuty. Teraz tylko zabierać się do pracy i szykować się na następne targi.Ja byłam
zawrót głowy !!! na amberifie faktycznie więcej się działo ale ja w tym roku, na tych targach (złoto srebro czas) wystawiałam się w Galerii Debiutantów. Miłe zaskoczenie i zainteresowanie ze strony starszych kolegów bardzo mi się podobało. Dużo nie potrzebnych nerwów przed targami ale to przecież debiuty. Teraz tylko zabierać się do pracy i szykować się na następne targi.
Pozdrawiam wszystkich
justa