Nauka u złotnika - jak to wszystko wygląda?
Nauka u złotnika - jak to wszystko wygląda?
(02-09-2013, 09:21 PM)angus No to może jakiś złoty środek da się określić jako postawę i podejście do rzeczy?Jak zwykle - rozsądek.
(02-09-2013, 09:18 PM)rubicon -chcesz powiedzieć, że targi weryfikują biznes,Chcę powiedzieć, że targi są okazją do spotkania się i napicia wódki.
))
(02-09-2013, 09:21 PM)angus No to może jakiś złoty środek da się określić jako postawę i podejście do rzeczy?Jak zwykle - rozsądek.
(02-09-2013, 09:18 PM)rubicon -chcesz powiedzieć, że targi weryfikują biznes,Chcę powiedzieć, że targi są okazją do spotkania się i napicia wódki.
))
(02-09-2013, 10:10 PM)rubicon -a to już rozumie jeżdzą na targi ci,którzy lubią to,dlatego może targi podupadły.
(02-09-2013, 10:10 PM)rubicon -a to już rozumie jeżdzą na targi ci,którzy lubią to,dlatego może targi podupadły.
Cześć, mam pytanie.
Aktualnie jestem w 3 klasie gim i chciałabym zostać złotnikiem-jubilerem.
Nie wiem gdzie mogę o to zapytać.
Mam problem, a właściwie wadę wzroku, która będzie mi się pogarszać.
Mogę nim zostać czy jednak sobie odpuścić?
Oczywiście poradzę się mojego okulisty.
Popróbować możesz, jednak ja miałem wzrok sokoli a zepsułem go sobie, ślęcząc latami w powiększających okularach nad grawerką .
Złotnictwo, zegarmistrzostwo i tym podobne dłubaniny oczom nie służą. Lepiej jednak zapytaj okulisty.