Miedziano- mosiezne konfrontacje
Miedziano- mosiezne konfrontacje
Zrobilem cos ...... taki eksperyment . Mialem pewien dylemat ,gdzie go wsadzic ...bo to i miedz i srebro ....i skora
koniec koncow wyladowal tu :
[attachment=2472] [attachment=2473]
Taki demot mi sie przypomnial ,
[attachment=2474] to a propos pasowania wszedzie i nigdzie 
(01-29-2015, 06:57 PM)kriss Jaja se Waść z nas robisz. Zielone listki młotkiem w miedzi odbijać-to może ja powiem jak bym to zrobił,na blaszce srebrnej przynitowana miedziana,przed przynitowaniem wybity listek na blaszce miedzianej wycięty do połowy, wywinięty i przynitowany,pod spodem kawałek skóry całość znitowana .A tak na poważnie świetna robota i bardzo ciekawy pomysł
.
.
.
.
.
ps. Dalej nie wiem jak to zrobiłeś
(01-29-2015, 06:57 PM)kriss Jaja se Waść z nas robisz. Zielone listki młotkiem w miedzi odbijać-to może ja powiem jak bym to zrobił,na blaszce srebrnej przynitowana miedziana,przed przynitowaniem wybity listek na blaszce miedzianej wycięty do połowy, wywinięty i przynitowany,pod spodem kawałek skóry całość znitowana .A tak na poważnie świetna robota i bardzo ciekawy pomysł
.
.
.
.
.
ps. Dalej nie wiem jak to zrobiłeś
Masz racje procedura dokładnie taka ....dodam ,ze upierdliwa z lekka 
@rubicon .... Podglad mi w pracowni zamontowałes , czy jak
Ps. Mały update zrobiłem i obciąłem "wystająca koszule"
[attachment=2475]
(01-29-2015, 07:33 PM)Erddill @rubicon .... Podglad mi w pracowni zamontowałes , czy jakno nie, za daleko mam![]()
![]()
,moim niedoścignionym mistrzem jest Leonardo da Vinci,człowiek renesansu.
(01-29-2015, 07:33 PM)Erddill @rubicon .... Podglad mi w pracowni zamontowałes , czy jakno nie, za daleko mam![]()
![]()
,moim niedoścignionym mistrzem jest Leonardo da Vinci,człowiek renesansu.