05-20-2013, 01:26 PM
nordwind1,a jakiej grubości jest drut,kiedy efekt końcowy?
SWIECZKA Krzys moderuje - nordwind1 wykonuje
|
05-20-2013, 01:26 PM
nordwind1,a jakiej grubości jest drut,kiedy efekt końcowy?
05-20-2013, 08:03 PM
rubicon - Swieczka jest juz gotowa ale czekam na zamöwiony knot aby ja zapalic wtedy wstawie zdjecie.
Grubosc drutu zmierze i napisze. Jutro mam wolny dzien, w pracowni bede pojutrze. Chyba do tego czasu dojdzie przesylka z knotem. to zapale i jak nie wyleci w powietrze to wstawie fotke koncowa. Krzys - Pospieszylem sie z zakuciem bursztynöw i nie moglem juz nic zmienic.
05-21-2013, 05:44 PM
doszło do tego ,ze jak tylko włącze komputer zaraz sprawdzam czy Nordwind skończył świeczkę...
nie katuj nas juz..dawaj!
Ok Oto gotowa swieczka bez knota.
Pragne podkreślić ze jest to moj pierwszy przedmiot użytkowy jaki kiedykolwiek w srebrze zrobilem. Świeczka nie jest idealna ale znowu sie czegos nauczylem. Krzys gdyby nie Ty to nigdy bym sie tego nie podjął. Serdecznie dziekuje Ci za poprowadzenie mnie w procesie produkcji, oraz za wszystkie porady. Zapalona też pokaze. Dorobie jej siostrzyczke poprawiajac to i owo ale juz bez fotorelacji.
05-22-2013, 08:27 AM
No po prostu cudo
Świeczka wyszła Ci rewelacyjnie. Trzymałam kciuki od początku
05-22-2013, 08:53 AM
Podpiąłem wątek, by zawsze był na górze. Jest tego wart.
Gratulacje, super świeczka!
05-22-2013, 10:13 AM
Nordwind w ten sposób otworzyłeś nowy etap w swojej pracy i jak znam zycie bedziesz w tym trwał tak jak ja...
co nastepne?
Admin – Dziekuje za wyroznienie tego wontku
Krzys – no na ptaszki to sie nie dam namowic – ale masz racje juz sie tym zarazilem narazie aby utrwalic wiedze I potrenowac jak juz wspominalem chce zrobic jeszcze jedna swieczke ale troche inaczej. Wklejam szkic - powiec co o tym myslisz ??? Nie fotorelacji tej swieczki nie bedzie ale jak Krzys oceni pozytywnie to gotowa tez pokarze.
05-22-2013, 11:00 PM
Zamiast oleju polecam użyć nafty do lamp.
"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi" - Antoni Słonimski
05-22-2013, 11:58 PM
Mialem na mysli olej zapachowy do lamp - chyba to tez nafta tylko pachnaca. ( nie wiem )
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|