Sztabka złota 999,9
Sztabka złota 999,9
(10-30-2009, 04:24 PM)kowalska1 Witam.Znalazłam sztabke złota (nie pytajcie gdzie itp) pisze na niej 1000g i jest wybita próba 999,9 takze F i cztery cyfry...Ile moze byc warta?I gdzie ją mogę sprzedać nie posiadam zadnego certyfikatu czy cos takiego...normalnie moge isc do jubilera ją sprzedać??Z góry dziękuje za odp.Witam przyjedz do nas i ja sprzedaj,kupimy,ale prosze o umowienie sie najpierw telefoniczne www.casualvintage.com 886996155,pozdrawiam
(10-30-2009, 04:24 PM)kowalska1 Witam.Znalazłam sztabke złota (nie pytajcie gdzie itp) pisze na niej 1000g i jest wybita próba 999,9 takze F i cztery cyfry...Ile moze byc warta?I gdzie ją mogę sprzedać nie posiadam zadnego certyfikatu czy cos takiego...normalnie moge isc do jubilera ją sprzedać??Z góry dziękuje za odp.Witam przyjedz do nas i ja sprzedaj,kupimy,ale prosze o umowienie sie najpierw telefoniczne www.casualvintage.com 886996155,pozdrawiam
Witam przyjedz do nas i ja sprzedaj,kupimy,ale prosze o umowienie sie najpierw telefoniczne http://www.casualvintage.com 886996155,pozdrawiam
post 2-3 lata wstecz ale reklama jest
swoją drogą jakbym byl zielony w temacie kupiłbym piłkę i ciął na kawałki jak szalony chodzenie i szukanie! z kilogramem raczej do komfortowych nie należy he
Może ktos zakopał ją w ziemi jako skarb dla pokoleń ale dokładnie tak jak przedmówca - złoto to często stosowana lokata kapitału. Mennica Polska sprzedaje 1000gramową sztabkę złota o próbie 999,9 za 180 tysięcy złotych, jest to chyba najlepsza rekomendacja wartości owego znaleziska. Równie dobrze mogłeś zainwestować w takową sztabkę złota i teraz chcesz ją spieniężyć, myślę, że nie będziesz miał z tym problemu, o ile już tego nie zrobiłeś...