Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sztabka złota 999,9
A gdy już znajdziesz nabywcę proponuję odbierać kasę w towarzystwie najszerszych kolegów jakich posiadasz mimo iż chcieli by od tego prowizję-by było z czym wrócić do domu,chyba że będzie to NBP to niech przelewają na konto
Odpowiedz
(10-30-2009, 04:24 PM)kowalska1 napisał(a): Witam.Znalazłam sztabke złota (nie pytajcie gdzie itp) pisze na niej 1000g i jest wybita próba 999,9 takze F i cztery cyfry...Ile moze byc warta?I gdzie ją mogę sprzedać nie posiadam zadnego certyfikatu czy cos takiego...normalnie moge isc do jubilera ją sprzedać??Z góry dziękuje za odp.
Witam przyjedz do nas i ja sprzedaj,kupimy,ale prosze o umowienie sie najpierw telefoniczne www.casualvintage.com 886996155,pozdrawiam
Odpowiedz
Witam przyjedz do nas i ja sprzedaj,kupimy,ale prosze o umowienie sie najpierw telefoniczne http://www.casualvintage.com 886996155,pozdrawiam
post 2-3 lata wstecz ale reklama jestUśmiech
swoją drogą jakbym byl zielony w temacie kupiłbym piłkę i ciął na kawałki jak szalony Uśmiech chodzenie i szukanie! z kilogramem raczej do komfortowych nie należy he
Odpowiedz
A pisanie w internecie o takim znalezisku jest delikatnie mówiąc proszeniem się o kłopoty.
Odpowiedz
Drogie durnie... Po pierwsze taka sztabka jest warta jakieś 170 tysięcy złotych. A po drugie, można ją bez problemu sprzedać bo dla przykładu można zakupić takową w banku jako rodzaj lokaty. Bez konieczności podawania danych osobowych.
Odpowiedz
Może ktos zakopał ją w ziemi jako skarb dla pokoleńPuść oczko ale dokładnie tak jak przedmówca - złoto to często stosowana lokata kapitału. Mennica Polska sprzedaje 1000gramową sztabkę złota o próbie 999,9 za 180 tysięcy złotych, jest to chyba najlepsza rekomendacja wartości owego znaleziska. Równie dobrze mogłeś zainwestować w takową sztabkę złota i teraz chcesz ją spieniężyć, myślę, że nie będziesz miał z tym problemu, o ile już tego nie zrobiłeś...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości