Liczba postów: 731
Liczba wątków: 28
Reputacja:
30
Czy wie ktos gdzie mozna takie cudo nabyc droga kupna? potrzebuje do naprawy a wszedzie widze tylko albo powiercone koraliki albo jakies kamulce w okolicach 17x15. Ktos cos moze gdzies?
przyblizona wartosc to od PIŃCET do MYLJOOOOOOOOOOOOONA. Wycena moze sie znacznie roznic od rzeczywistej wartosci
Liczba postów: 2,205
Liczba wątków: 18
Reputacja:
100
jeżeli nigdzie nie znajdziesz to mam różowy koral 5 x 3
Reputacja:
30
bede szukal dzielnie, bo chcodzi o czerwony kolor :/ jakbym nie znalazl to bede sie odzywal i kupowal lakier do paznokci. Nigdy bym nie wpadl, ze moze byc taki problem z takim bzdetem
przyblizona wartosc to od PIŃCET do MYLJOOOOOOOOOOOOONA. Wycena moze sie znacznie roznic od rzeczywistej wartosci
Reputacja:
30
ja mam nawet wieksze to moge sie zamienic, tylko chodzi o ten glupi rozmiar wlasciwie 5,10x3,53 a szlifowac niestety nie umiem takich rzeczy, powiem wiecej nawet bym sie bal bo to kruche dziadostwo
Reputacja:
30
a juz myslalem ze znalazlem
sklep.cyrkonia.pl/pl/shop/koral_owal_5x3kaboszon.html
Reputacja:
30
nigdy tego nie robilem, ale przy zalozeniu, ze to ma byc takie male to nawet nie bede probowal, jakbym mial zrobic powiedzmy 12x6 to moze. Jak to mowia za duzo sie moze "zjebawszy" w takich zabawach