Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
owal kaboszon koral 3x5
Czy wie ktos gdzie mozna takie cudo nabyc droga kupna? potrzebuje do naprawy a wszedzie widze tylko albo powiercone koraliki albo jakies kamulce w okolicach 17x15. Ktos cos moze gdzies?
przyblizona wartosc to od PIŃCET do MYLJOOOOOOOOOOOOONA. Wycena moze sie znacznie roznic od rzeczywistej wartosci  Smutny
Odpowiedz
jeżeli nigdzie nie znajdziesz to mam różowy koral 5 x 3
Odpowiedz
bede szukal dzielnie, bo chcodzi o czerwony kolor :/ jakbym nie znalazl to bede sie odzywal i kupowal lakier do paznokci. Nigdy bym nie wpadl, ze moze byc taki problem z takim bzdetem
przyblizona wartosc to od PIŃCET do MYLJOOOOOOOOOOOOONA. Wycena moze sie znacznie roznic od rzeczywistej wartosci  Smutny
Odpowiedz
uważaj! najczęściej w ostatnio sprzedaży jest chyba biały barwiony. Przy pierwszym myciu kolor zaczyna schodzić Ząbki Poszukam w swoich zapasach może znajdę czerwony. Dam znać

spróbuj: Grzegorz Cięszczak 501 293 745
Odpowiedz
ja mam nawet wieksze to moge sie zamienic, tylko chodzi o ten glupi rozmiar wlasciwie 5,10x3,53 a szlifowac niestety nie umiem takich rzeczy, powiem wiecej nawet bym sie bal bo to kruche dziadostwo
Odpowiedz
a juz myslalem ze znalazlem

sklep.cyrkonia.pl/pl/shop/koral_owal_5x3kaboszon.html
Odpowiedz
@kfadrat koral pięknie się obrabia. Przykleić na laku, delikatnie nadać kształt na kamieniu i papierami 600/800 usunąć rysy. Polerować tak jak srebro lub złoto, zielona lub czerwona pasta i to wszystto Ząbki
Odpowiedz
nigdy tego nie robilem, ale przy zalozeniu, ze to ma byc takie male to nawet nie bede probowal, jakbym mial zrobic powiedzmy 12x6 to moze. Jak to mowia za duzo sie moze "zjebawszy" w takich zabawach
Odpowiedz
ja takie korale szlifuję przyklejając lakiem do końca iglaka. Radzę spróbować. Kiedyś taka umiejętność może się przydać Ząbki
Odpowiedz
aktualnie mam rozwalony doszczetnie kciuk, bo uchwyt na tarczki do prostnicy stwierdzil, ze wypade z wywazenia, i dostalem jakimis 12000 obr/min w kciuk. Co prawda moj blad bo wsadzilem go plytko no ale polaskotalo. Efekt mojej madrosci widac nizej:

[Obrazek: Qs6VyvFl.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości