MI.STA polski producent biżuterii ze srebra
MI.STA polski producent biżuterii ze srebra
Witam,
MI.STA znany i ceniony na rynku polskim producent i dystrybutor biżuterii ze srebra. Biżuteria ta jest rodowana.
Nasza specjalizacja to produkcja i sprzedaż hurtowa biżuterii srebrnej. Naszym klientom oferujemy ponad 3000 wzorów perfekcyjnie wykonanej biżuterii.
Jeżeli poszukujecie Państwo różnorodnych, modnych i starannie wykonanych wzorów, to nasza firma będzie dla Państwa idealnym partnerem.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do współpracy.
W razie pytań czekam na kontakt.
Cos wam kolego mi.sta nie poszlo . Leszek robi emaliowane tarcze zegarkow wiec pytal o KOLA :
" Koło – to zbiór wszystkich punktów na płaszczyźnie, których odległość od ustalonego punktu (zwanego środkiem koła), jest mniejsza lub równa zadanej odległości (zwanej promieniem koła) "
a z rurki bezszwowej , czy szwowej bez roznicy to mozna co najwyzej OKRAG uzyskac :
"Okrąg – to zbiór wszystkich punktów na płaszczyźnie, których odległość od ustalonego punktu (zwanego środkiem okręgu), jest równa zadanej odległości (zwanej promieniem okręgu).
Mówiąc prościej - okrąg to brzeg koła. "
(10-25-2015, 08:46 PM)Erddill Cos wam kolego mi.sta nie poszlo . Leszek robi emaliowane tarcze zegarkow wiec pytal o KOLA :
(10-25-2015, 08:46 PM)Erddill Cos wam kolego mi.sta nie poszlo . Leszek robi emaliowane tarcze zegarkow wiec pytal o KOLA :
(10-26-2015, 04:23 PM)szamek Swoją drogą Polska to dziwny kraj wysłałem chyba z 50-70 zapytań o realizację prostego projektu krążka srebrnego 999 ale odzew jest zerowy.

(10-26-2015, 04:23 PM)szamek Swoją drogą Polska to dziwny kraj wysłałem chyba z 50-70 zapytań o realizację prostego projektu krążka srebrnego 999 ale odzew jest zerowy.