Problemy z alco
Problemy z alco
Czy tylko ja mam problemy z alco? Spoźniają się ze zwrotami, nie chcą mówić co mają na stanie, na fakturę za poprzednią transakcję czekam już od ponad półtora miesiąca. Jakaś patologia po prostu.
Znacie jakieś inne hurtownie z narzędziami? Problem jest taki, że alco ma dużo fajnych rzeczy i nie znam za dobrze alternatyw. Za to jakie mają do mnie podejście wolałbym już nic od nich nigdy nie kupić.
Przyzwyczajisz sie 
alco.com.pl
system24.com.pl
arexpol.pl
e-pat.pl
szafir.pl
wkociuba.pl
spojnia.pl
granitartykulyjubilerskie.pl
ja w alco mialem raz problem z dostawna jednej rzeczy ale w koncu ja otrzymalem. Teraz z kolei zamawiam, robie przelew i najczescie tego samego dnia jeszcze wysylaja wiec towar mam na drugi dzien u siebie.
Trzeba patrzec co sie zamawia - czasami towar jest w chwili obecniej niedostepny. A nawet jak jest dostepny to warto przedzwonic i dowiedziec sie czy faktycznie jest.
opoznienia i czasami pomylki mialem w e-pat.pl ale ostatnio tam nie zamawialem.
z kazdym sklepem - loteria. jednemu gra gitara innemu wszystko jak na zlosc 
No ja do nich dzwonię, pytam, każą wysłać maila. Jedyne maile jakie dostaje od nich to automaty. Strasznie mi się z nimi źle współpracuje. Ja jestem człowiekiem który ceni sobie przestrzeganie terminów i jak ktoś mówi, że dziś wyśle mi fakturę to się jej spodziewam tego samego dnia, a nie że 2 miesiące mijają, a ja muszę prosić księgowego o jakieś czarowanie, żeby wytłumaczyć skąd mam zwrot kasy...