Wzorniki obraczek
Wzorniki obraczek
Z tym dzwonieniem to nie jest tak prosto, w zlotym skorpionie dostalem numer do osoby od wzornikow, z koleji do niej przez pol dnia nie moglem sie dodzwonic, u stelmacha najpierw musze zweryfikowac firme. Dlatego wpadlem na pomysl by zaczerpnac tu informacji i konkretnie zamawiac, bo producentow jest naprawde sporo. W moim miescie jest firma produkujaca, ale u nich wzornik wychodzi ok 60-70zl nie wiem czy to duzo?
Nie wiem, nie korzystam z takich rzeczy.
Jesli firma olewa cie teraz, to ja bym sobie darowal bo pozniej bedziesz chcial zamowic konkretne obraczki z zlocie to tez bedziesz mial problem z kontaktem i moze z realizacja.
Wiem jeszcze ze proma robi obraczki, a z dodzwonieniem sie do nich nie powinienes miec problemu.
http://srebroproma.pl/pl/content/19-obraczki-slubne
Od dawna wspolpracuje ze skorpionem.
Nie trzeba kupowac parami. Nie trzeba brac pelnych palet jednak kupujac palete a najlepiej cala kolekcje, dostaniesz najnizsza cene.
Czym dluzej z nimi wspolpracujesz tym taniej sprzedaja ci pozniej nowe kolekcje.
Do kogo dostales kontakt? Do Pana Krzysztofa D.?
(02-17-2016, 08:59 PM)bafi Od dawna wspolpracuje ze skorpionem.
Nie trzeba kupowac parami. Nie trzeba brac pelnych palet jednak kupujac palete a najlepiej cala kolekcje, dostaniesz najnizsza cene.
Czym dluzej z nimi wspolpracujesz tym taniej sprzedaja ci pozniej nowe kolekcje.
(02-17-2016, 08:59 PM)bafi Od dawna wspolpracuje ze skorpionem.