Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierścionek zaręczynowy
Smile 
Witam serdecznie. Zbieram się do zakupu pierścionka i chciałbym aby był wykonany na zlecenie, w oparciu o zdjęcie pierwowzoru. Czy ktoś z Was mógłby mi powiedzieć jaki mniej więcej byłby koszt takiego pierścionka, jak na załączonym zdjęciu? Oczywiście główny kamień musi być diamentem, na około mogłyby być cyrkonie, a raczej musiałyby być, bo raczej mnie nie będzie stać na aż takie cudo jak na zdjęciu.

Z góry Wam bardzo dziękuję za pomoc Uśmiech  Rumieniec

[Obrazek: s.jpg]
Odpowiedz
nie widać zdjęcia
Odpowiedz
(07-25-2016, 04:25 PM)simoniculus napisał(a): nie widać zdjęcia

[Obrazek: file.html] [Obrazek: s.jpg]
Odpowiedz
Nie bangla
Odpowiedz
Prosze, tak to powinno być

http://www68.zippyshare.com/v/KKxb3G3d/file.html

ale na tym zdjęciu niewiele widać.
Odpowiedz
no niewiele, aczkolwiek tylko tyle mam Język A taki pierścionek sobie moja wybranka wymarzyła, w każdym razie, coś w ten deseń.

Ew. coś jak poniżej v

[Obrazek: 0372821_T?%24xlarge%24]
http://www.robbinsbrothers.com/Engagemen...8706.ring#
Odpowiedz
Podarowałbyś ukochanej dziadostwo? Naprawdę? Nie wiem jak koledzy z forum, ale u mnie nie ma możliwości oprawienia diamentu w otoczeniu cyrkonii. Moja etyka na to nie pozwala. Nawet, gdy klient się upiera nie zrobię niczego, co może przynieść mi ujmę.
Nie stać Cię na diamenty, zrób pierścionek z innymi kamieniami, tańszymi, ale nigdy nie mieszaj diamentów z cyrkoniami.
Odpowiedz
haha, no w sumie chcialem napisac ze moga byc jakies inne kamienie, bo rzeczywiscie, az zle to brzmi Język
Odpowiedz
(07-25-2016, 09:39 PM)kowgli2 napisał(a): haha, no w sumie chcialem napisac ze moga byc jakies inne kamienie, bo rzeczywiscie, az zle to brzmi Język 
moglyby byc etc. krysztaly swarovskiego czy coś innego co by pasowało i bylo wystarczajaco przyzwoite, aby otoczyc diament Puść oczko
btw. prosze o wyrozumialosc bo srednio sie znam na temacie Język
Odpowiedz
Może gwoli wyjaśnienia jeśli stać cię na centralny brylant to na takie małe diamenciki po bokach chyba też? Jakoś nie wyobrażam sobie tego inaczej.
Bo choć mimo ze jest ich sporo to nadal to tylko część kwoty jaką wydasz za centralny. Zakładając ze nie chcesz zbytnio zaburzyć proporcji.
Co do ceny to można to zrobić już od 2500 zł choć to kwestia jakich kamieni oczekujesz (głownie chodzi o centralny) bo jak chcesz 1 kr centralny to 10 000 zł będzie mało.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości