Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA męska bransoletka na zamówienie

męska bransoletka na zamówienie

męska bransoletka na zamówienie

IagainstI
Miedziany
1
12-13-2010, 09:32 PM
Witam!

Od jakiegoś czasu poszukuję firmy, która podejmie się wykonania bransoletki w stylu rockowym. Nawiązałem kontakt ze sklepem e-biżuteria.com - osoba, z którą miałem przyjemność korespondować wydała mi się osobą bardzo rzetelną jednak od kilku dni nie dostałem odpowiedzi na dalsze pytania. Do firmy www.DiamondChand.pl napisałem dzisiaj krótką wiadomość na gg i kontakt został nawiązany - rozmowy trwają Uśmiech.

pozdrawiam
M
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-14-2010, 02:11 PM przez IagainstI.
IagainstI
12-13-2010, 09:32 PM #1

Witam!

Od jakiegoś czasu poszukuję firmy, która podejmie się wykonania bransoletki w stylu rockowym. Nawiązałem kontakt ze sklepem e-biżuteria.com - osoba, z którą miałem przyjemność korespondować wydała mi się osobą bardzo rzetelną jednak od kilku dni nie dostałem odpowiedzi na dalsze pytania. Do firmy www.DiamondChand.pl napisałem dzisiaj krótką wiadomość na gg i kontakt został nawiązany - rozmowy trwają Uśmiech.

pozdrawiam
M

bialaskl
Platynowy
307
12-14-2010, 10:50 AM
Roman Frankiewicz
896486135
znajomy z iławy, nie wiem czy się podejmie ale jest to bardzo rzetelna osoba. Proszę spróbować. Można prosić o wrzucenie fotek na forum? tak z ciekawości Uśmiech
bialaskl
12-14-2010, 10:50 AM #2

Roman Frankiewicz
896486135
znajomy z iławy, nie wiem czy się podejmie ale jest to bardzo rzetelna osoba. Proszę spróbować. Można prosić o wrzucenie fotek na forum? tak z ciekawości Uśmiech

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości