Biżuteria ręcznie robiona
Biżuteria ręcznie robiona
Będę wdzięczna za wszelkie opinie, uwagi ( te krytyczne również będą dla mnie bardzo cenne) i komentarze. Sklep - pracownia z ręcznie robioną srebrną biżuterią z naturalnymi kamieniami i minerałami http://www.filigranek.com.pl/ .
Będę wdzięczna za wszelkie opinie, uwagi ( te krytyczne również będą dla mnie bardzo cenne) i komentarze.
W ogóle sama jestem do tego interesu, postawiłam sobie ogromne wyzwanie, mam nadzieje, że mnie nie przerośnie. Pozdrawiam
Dziękuję za miłe słowa
Bardzo ciekawie wybarwiony jest ten agat ( kółko w wisiorku), w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy. Sama męczę sie z tymi zdjęciami i nie zawsze uda mi się pokazać wszystkie szczegóły, ale staram się
W ogóle sama jestem do tego interesu, postawiłam sobie ogromne wyzwanie, mam nadzieje, że mnie nie przerośnie. Pozdrawiam

To przecież chodzi o to by sięgać do gwiazd 
Odważna jesteś, i pewnie masz sporo pracy. No ale biżuterię tworzysz naprawdzę piękną i profesjonalną. Nawet trudno mi powiedzieć co mi się najbardziej podoba. Chyba ten pierścionek który robiłaś na zamówienie, z cyrkonią.
Trzymam za kciuki za powodzenie Twojego sklepu!
Faktycznie pracy mam mnóstwo, muszę pokonywać wiele trudności, ale jakoś sobie radzę. Lubię to co robię. Ten pierścionek poleciał bardzo daleko, aż do Australii. Nie ładnie jest się chwalić ale był na prawdę ładny
Witam i dziękuję
Faktycznie pracy mam mnóstwo, muszę pokonywać wiele trudności, ale jakoś sobie radzę. Lubię to co robię. Ten pierścionek poleciał bardzo daleko, aż do Australii. Nie ładnie jest się chwalić ale był na prawdę ładny

no nie przysłali - trochę szkoda, ale ważne, że pierścionek dotarł szybko do Klientki i jest z niego bardzo zadowolona
no nie przysłali - trochę szkoda, ale ważne, że pierścionek dotarł szybko do Klientki i jest z niego bardzo zadowolona
robię różne - długie, krótkie i jakie tam mi się wymyśli, bo każda kobieta ma inne upodobania. A najśmieszniejsze jest to, że ja nie mam dziurek w uszach
i czasem trudno mi było dopasować odpowiednią długość
Kupiłam więc taki szklany ekspozytor z uchem, który ma dziurkę w uchu i tak sobie radzę
robię różne - długie, krótkie i jakie tam mi się wymyśli, bo każda kobieta ma inne upodobania. A najśmieszniejsze jest to, że ja nie mam dziurek w uszach
i czasem trudno mi było dopasować odpowiednią długość
Kupiłam więc taki szklany ekspozytor z uchem, który ma dziurkę w uchu i tak sobie radzę